Parajumpers Lagra
Kundkorg: 0 items- SEK0.0
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Observera: leveranstiden beräknas, och baserat på affärsdagar, helger och helgdagar är uteslutna
. Ångerrätt
Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här. Vi lovar dig om rätt ordning paketet. Så om återvänder rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en fri utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får kontakt med oss!
Utbyte Policy
Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. kontakta oss! Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning och en ny beställning för den stil du föredrar.
Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Frakt och hanteringskostnader återbetalas.
För Annullering
Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 12-24 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt.
Begäran om annullering efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.
Enligt vår avbokningsregler, om du vill avbryta din beställning kommer vi att dra fri från din betalning. Om du har några frågor om ordning vänligen maila oss.